Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odpoledne s Pánem

Stojím před tebou, nahá, zavoláš mě k sobě… pomalu přicházím a čekám, co se bude dít. Uděláš krok ke mně a liskneš mi, abych se tak neloudala, pak se vrátíš zase ten krok zpět a čekáš, že rychle přijdu. Jenže já dělám pořád pomalé a drobné kroky.

Natáhneš se, chytneš mě a hodíš na postel, otočíš na břicho a řekneš: to abys příště poslechla!

Vytáhneš rákosku a začneš mě trestat, biješ mě a já brečím, prosím tě, aby si už přestal, a slibuju, že už budu poslouchat, ale ty nepřestáváš… sázíš mi na zadek jednu za druhou…

Když naznáš, že to stačilo, přikážeš, abych se otočila, honem se otočím, abych tě nenaštvala a jak si lehnu na bolavý zadek tak se mi na tváři objeví bolestivá grimasa.

Surově mi zdvihneš a roztáhneš nohy, chvíli mě dráždíš rukou, pak ji najednou zvedneš a silou mě přes ni praštíš, až syknu bolestí, pokusím se ucuknout a instinktivně si ji chránit rukou. To se ti nelíbí a tak mi ruce svážeš a přivážeš dozadu k posteli.

Znovu mě chvíli dráždíš rukou a drtíš mi poštěváka a čas od času mě přes ni praštíš.

Pak ho do mě vrazíš, surově přirážíš a rukama mi drtíš prsa a hlavně bradavky.

Pokusím se instinktivně uhnout té šílené bolesti a to tě naštve. Prvně mi nafackuješ, až mám rudou tvář a pak si znova vezmeš tu rákosku, ale tentokrát mě biješ přes prsa, abych se prý naučila jak se správně chovat. Je to šílená bolest, prosím tě, aby si přestal. Nakonec mi na bradavky připneš svorky.

Pak mě otočíš a já sténám bolestí, když dolehnu na bolavá prsa a ještě k tomu se svorkami.

Musím nadzvednout boky, aby si to mě mohl vniknout zezadu, přirážíš silně a prokládáš to ranami na zadek. Už mě tak bolí, že škemrám, aby si toho nechal, ale tvou odpovědí je že mi ho narveš do zadku, chytneš mě za vlasy, silně přirážíš a druhou rukou mě pořád biješ. Síla přirážení se stupňuje, až se uděláš.

Po krátkém oddechu mě odvážeš a přikážeš, abych vstala, sám si lehneš na záda a já musím nasednout a vrtět se tak, aby se ti to líbilo, mezitím mi sundáš svorky, co sem měla pořád na bradavkách a začneš si s nimi hrát a velice silně je mačkat až mi slzí oči z té bolesti. Po chvíli mě chytáš za zadek a zarýváš se do něj, jednak mi určuješ přesné pohyby a jednak působíš šílenou bolest na zbité zadnici. Poté se opět vracíš rukama k mým prsům a biješ mě přes ně, drtíš mi je a já nesmím přestávat s pohyby boků. Nakonec mi řekneš, ať vstanu.

Stojím vedle postele, ty si taky stoupáš a jak vstaneš, chytneš mě za prsa a prudkým pohybem mě srazíš na kolena. Narveš mi ho do pusy co nejhloub to jde. Chytneš mě za vlasy a udáváš tím rychlost pohybů hlavy a rveš mi ho do krku, tečnou mi slzy a chtě nechtě musím zrychlovat pohyby hlavy. Dusím se, nemám se, kdy nadechnou. Pak začínáš surově přirážet, začínáš přirážet strašnou silou, já brečím, bolí to, a když už mám pocit, že mi krk pukne, bolest je nesnesitelná, tak se uděláš. Tvoje sperma mi zaplní krk a pro mě je to jako vysvobození. Ještě ti ho musím pečlivě olízat a očistit, aby nezůstala jediná kapička…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář